Ensilering

Skårlægning af græs

3 stk. Pöttinger Novacat A10 med en arbejdsbredde på 10 meter med kraftig crimper og bredspredning eller skårsamling med bånd eller snegleudstyr. Sættet har en meget høj kapacitet.

Spredning

Spredning sker med Lely Lotus 1250 Profi spreder med en arbejdsbredde på 12,5 meter der spreder græsset jævnt og ensartet.

Rivning

Rivning sker med 2 stk. Claas Liner 4000 storriver, med en arbejdsbredde på 15 meter. 1stk. Claas Liner 2900 med en arbejdsbredde på 9 meter. Ved rivning med disse river øges kapaciteten på snitterne væsentligt.

Helsæd / Ærter /Græs

Skårlægges med et specialbygget Helsædsbord på 5,6​meter. Der er bygget på eget værksted med skivebjælke til revers. Med bordet er der mulighed for at lave en utrolig fin skårlægning selv om afgrøde ligger ned. Der er en stor fordel ved at bordet er monteret med skivebjælke, da man har en utrolig kapacitet samtidig med afgrøden bliver klippet meget fint og skånsomt af, i en jævn højde. Samt vores Pöttinger A10 Cross flow med snegle, med en arbejdsbredte på 10 meter.

Wrapning

Wrapning udføres med Pöttinger Impress, der presser og pakker i en arbejdsgang op til 40 baller i timen. Fordelen ved en arbejdsgang er, at ballen får ingen kontakt med jorden, derved sikrer man at der ikke kommer spore i ballen samtidig minimeres ilt tilgangen til ballen med denne hurtige arbejdsgang.

Snittervogn​

Grovsnitning udføres med Pöttinger Jumbo 7210 Combiline. 72 kubikmeter snittervogn / frakørselsvogn.
Vognen er udstyret med twindæk for at reducere trykskader

Finsnitning​

Udføres med 3 stk Claas Jaguar 950 og 960 med udbyttemålere. Snitterene er udstyret med mælkesyreudstyr for tilsætning af mælkesyrebakterier der fremskønner ensileringen og forbedrer foderoptagelsen, dermed højere mælkeydelse.

Hjemkørsel & opstakning

Hjemkørsel med med vogne 45-62 kubikmeter vogne til frakørsel. Vognene er monteret med twindæk og vægt på nogle af vognene for udbytte registrering.

Opstakning

Opstakning foregår med 2 Volvo og 2 stk Case gummigeder til kørsel i stak med en vægt på omkring 16,5 – 21t. Gummigederne er monteret med twindæk. Vi medbringer også gerne plastik i store ruller til afdækning.

Vi opstakker også med 2stk Combisilosvans/Rotorharve.