Jordbehandling

Jordbehandling

Grubning

Grubning 5 tands Bovlund grubber, i 65-75 cm. dybde, påmonteret kraftig pakvalse, som sikre et jævnt arbejde

Tallerken harvning

Tallerken harvning med 6 m. Pöttinger terra-disc med kraftig pakvalse. Velegnet til reduceret jordhandling og besværlige afgrøder f.eks brak

Stubharvning

Med 5,70 m. Köckerling Vector harve, der kan stub og dybdeharve ned til 35cm, og effektiv pakning med STS pakker. Vi har også 1 stk. 5m Pöttinger Synkro lift stubharve, der er god til at jævne spor.

Pløjning

Pløjning med 1 stk 5 furet og 2 stk 6 furet variabel Pöttinger plove med jordpakker, som laver en jævn og fast pakning, hvorved man spare en arbejdsgang. Pløjning med 2 furet 24″ Bovlund, der har stor gennemgang i vanskeligt terræn såvel brak som engjord.

Såbedsharvning

Såbedsharvning, 2stk. 9 meters Köckerling og Dalbo såbedsharver med pakker, hydraulisk crossboard slæbeplanke, harve sektion og pakker. De laver det perfekte og jævne såbed, da det er tunge harver med en stor kapacitet.

Tromling

Af såede marker med 12,3 m.Dalbo Minimax.
Tromling med stor 7,5 m. hjemmebygget tung special tromle med hydraulisk slæbeplanke til jævning af mulvarpeskud, meget velegnet til at skabe den optimale græsmark.

GræsTromlen udlejes Ring og forhør.

Såning

Såning af korn med 6meter Pöttinger Terrasem C6 skiveskærs såmaskive med gødningsudstyr, frontpakker, storsækkekran og frøudstyr. Kan køre traditionel, reduceret og direkte i græsmærker. Vi kører med 2 cm RTK Autotrack gps styrring.

4 meters Pöttinger Aerosem A Rotorharvesåsæt.

Såning direkte i stub med Horsch Focus 6TD der med en kraftig tand løsner i ned til 30 cm dybde og såning med skiveskær m/ Kran, Gødning og frøudstyr.

Roesåning

Roesåning med 15 rækkers Bekker.

Sprøjtning

Sprøjtning med 6000 l. Horsch Leeb LT6 Trailersprøjte med 24/36 m bom der er GPS sektions opdelt, derved undgår man overlap og overdosering i kiler og foragere.